Lokalmat – fra fjell til bord

Lykkelige lam

 

Våre lam har beitet hele sommeren på gras og urter i fjellområdene Sylan i Tydal.

Villsauens særpreg, klimaet og fjellets spesielle flora tilfører en unik smak som gir et mildt, mørt og velsmakende kjøtt. 

Lam fra Gammelnorsk sau

Røkt og urøkt pinnekjøtt

Grovpølse med lam og gris (middagspølse)

Spekepølse med lam og elg

Fenalår

Varmrøkt lammelår (utbenet)

 

Produktene er foredlet i samarbeid med Røroskjøtt og Stensåsen Reinsdyrslakteri.  Produktene kan variere fra år til år.

Ta kontakt for bestilling.

 

Frilandsgris

Glade griser

 

Frilandsgrisene har gått ute hele sommeren, gravd i jorda og trasket rundt i bingen. Kjøttet er godt marmorert.

 

Følgende selges på forespørsel:

Hel og halv gris.

Grovpartert og finpartert gris.

 

Ta kontakt for bestilling

 

Andre produkter

 

Garn fra Sylan

Skinn fra Villsau

Ull fra Sylan (uvasket)

 

Ta kontakt for bestilling